طرز تهیه شیرینی نارگیلی با سولاردم ال‌جی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۶ اسفند

شمارش معکوس برای فرا رسیدن عید آغاز شده است و در این روزهای پایانی همه در تکاپو و تلاش هستند تا هنگام تحویل سال، فارغ از دغدغه کار منزل و خریدهای جورواجور، با آرامش پای سفره هفت‌سین بنشینند و در انتظار انفجار توپ و صدای دلنواز سورنا، به دعا مشغول شوند و فهرست آرزوهای خود را به گوش ذات الهی برسانند.

و اما… از روبوسی اعضای خانواده، تبریک عید و همه اینها که بگذریم، از مزه شیرینی بعد از تحویل سال نمی‌توانیم بگذریم؛ آن هم شیرینی دست پخت خانم خانه، با کلی عشق و شور و هیجان. یکی از شیرینی‌های ایرانی خوشمزه که طرفداران زیادی دارد شیرینی نارگیلی است که بی‌درد سر است و ۲۰ دقیقه‌ای حاضر می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • آبلیمو: یک قاشق مرباخوری
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر قند: ۱۶۰ گرم
  • پودر نارگیل: ۱۲۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

 

طرز پخت شیرینی نارگیلی در مایکروویو سولاردام ال‌جی

نخست دستگاه را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم می‌نماییم. (پیش گرمایش Pr-H)

سفیده‌های تخم مرغ را با هم‌زن به صورت دورانی می‌زنیم تا سفت شود.

پودر قند را کم کم به سفیده اضافه می‌کنیم و خوب می‌زنیم تا مخلوط شود.

پودر نارگیل، وانیل و آبلیمو را هم به مواد بالا اضافه می‌کنیم با چنگال هم می‌زنیم.

آرد را هم به آرامی اضافه کرده و هم می‌زنیم.

سینی فلزی دستگاه را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و با قاشق مرباخوری از مایه برداشته و با فاصله در سینی قرار می‌دهیم.

پس از شنیدن صدای بوق پایان زمان پیش گرمایش، سینی را در دستگاه قرار داده و مایکروویو را روی ۱۲-۸ دقیقه تنظیم می‌کنیم (در این مرحله دستگاه خودکار روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد قرار دارد)، تا شیرینی‌ها خود را ببندد.

بعد از اتمام این زمان، حداقل تا ۵ دقیقه ظرف را از مایکروویو بیرون نمی‌آوریم.

ارسال پرسش جدید