هنگام پخت برنج چند تکه پوست پرتقال به آن اضافه کنید
تاریخ انتشار: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۷ آبان

راه‌های مختلفی مثل افزودن زعفران برای طعم دار کردن برنج ساده وجود دارد.

 اما یک روش ساده برای داشتن طعم جدید برنج بدون افزایش کالری آن، افزودن چند تکه پوست پرتقال به قابلمه برنج در زمان جوشیدن است. بهتر است لایه‌های سفید بین پوست و میو‌ه پرتقال برای جلوگیری از تلخی جدا شوند و بعد از آن روغن و نمک افزوده شوند تا هر دو مزه برنج و پرتقال حفظ شوند.

نتیجه حاصل غذایی با طعم تیز و معطر و ارزان است. 

منبع: lifehacker

ارسال پرسش جدید