مقداری روغن می‌تواند مانع خیس شدن ساندویچ شما شود
تاریخ انتشار: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ آبان

ساندویچ مرطوب و خیس شده  ناهار شما را نابود کند. مقدار اندکی روغن زیتون روی نان هم می‌تواند مزه جدیدی و هم مانعی برای نفوذ رطوبت و خراب کردن طعم غذا ایجاد کند.

مقدار کمی روغن بر هر دو طرف نان ساندویچ بمالید. احتیاجی به مقدار زیادی روغن نیست، فقط یک کارد آشپزخانه را در ظرف روغن فرو کنید و به طور مساوی روی سطح نان پخش کنید. روغن زیتون به دلیل طعم آن انتخاب اول شما خواهد بود ولی انواع دیگر روغن‌ خوراکی هم این کار را انجام خواهند داد. کره هم می‌تواند گزینه دیگری باشد اگرچه همه با آن موافق نیستند.

اگر مواد تشکیل دهنده ساندویچ رطوبت زیادی دارند به شما پیشنهاد می کنیم ابتدا نان را به صورت مجزا در ظرفی  قرار داده، بعد با پلاستیک مخصوص فریزر مواد تشکیل دهنده را از نان جدا کنید و هنگام صرف غذا مواد را لای نان بگذارید. (تصویر زیر)

 

 

منیع: lifehacker

ارسال پرسش جدید