مصرف شیرینی، جز لاینفک زندگی روزمرهی ماست. همه دوست داریم گاهی تلخی استرس و ناراحتیهای هر روزه را با طعم خوش انواع شیرینیجات از وجودمان بشوییم، به خصوص اگر این طعم دلپذیر در کنار یک نوشیدنی گرم امتحان شود. اما خلاقیت میتواند این طعم شیرین را با ظاهر دلانگیزتری همراه کند. با مجموعهای متنوع از کاپ کیکهای بامزه، همراه شوید.
مصرف شیرینی، جز لاینفک زندگی روزمرهی ماست. همه دوست داریم گاهی تلخی استرس و ناراحتیهای هر روزه را با طعم خوش انواع شیرینیجات از وجودمان بشوییم، به خصوص اگر این طعم دلپذیر در کنار یک نوشیدنی گرم امتحان شود. اما خلاقیت میتواند این طعم شیرین را با ظاهر دلانگیزتری همراه کند. با مجموعهای متنوع از کاپ کیکهای بامزه، همراه شوید.
کاپ کیکها (Cup Cakes) یا کیکهای فنجانی، فضای لازم را در اختیار شیرینی پزان ماهر و خوش ذوق قرار دادهاند تا هنر و آشپزی را در هم آمیخته و محصولی جدید را به نمایش بگذارند. سابقهی پخت این کیکهای کوچک و خوش طعم به سال ۱۹۷۶ باز میگردد، وقتی که خانم "آملیا سیمونز" (Amelia simmons) در کتاب آشپزی خود "American Cookery"، به پخت آن اشاره کرد. البته مدتی قبل و در سال ۱۸۲۸ "الیزا لزلی" (Eliza Leslie) نیز در کتاب خود از نام کاپ کیک استفاده کرده بود. این کیکهای کوچک مخصوص یک نفر و در قالبهای کاغذی یا آلومینیومی فنجانی شکل پخته میشوند.
اما از آن جایی که هنر و خلاقیت در هر حوزهای وارد شده و فضای آن را دگرگون کردهاند، این روزها پخت این کیکها نیز با ابتکارات متعددی همراه شده است. کاپ کیکها با هر مناسبتی رنگ عوض کرده و بسته به موقعیتهای مختلف شکل و شمایلی متفاوت به خود میگیرند.
در ادامه با مرور شماری از کاپ کیکهای خوش رنگ و لعاب همراه شما هستیم که یک شیرینی معمولی را به اثری هنری و خلاقانه بدل کرده و بیش از پیش مشتریان را مجذوب خود میکنند.
کیک یزدی ما هم دست کمی از کاپ کیک ندارد، شاید فقط آن گونه که باید و شاید تزئین نشده و جلوهگری نمیکند، نظر شما در این مورد چیست؟
منبع: کجارو