شمارش معکوس برای فرا رسیدن عید آغاز شده است و در این روزهای پایانی همه در تکاپو و تلاش هستند تا هنگام تحویل سال، فارغ از دغدغه کار منزل و خریدهای جورواجور، با آرامش پای سفره هفتسین بنشینند و در انتظار انفجار توپ و صدای دلنواز سورنا، به دعا مشغول شوند و فهرست آرزوهای خود را به گوش ذات الهی برسانند.
شمارش معکوس برای فرا رسیدن عید آغاز شده است و در این روزهای پایانی همه در تکاپو و تلاش هستند تا هنگام تحویل سال، فارغ از دغدغه کار منزل و خریدهای جورواجور، با آرامش پای سفره هفتسین بنشینند و در انتظار انفجار توپ و صدای دلنواز سورنا، به دعا مشغول شوند و فهرست آرزوهای خود را به گوش ذات الهی برسانند.
و اما… از روبوسی اعضای خانواده، تبریک عید و همه اینها که بگذریم، از مزه شیرینی بعد از تحویل سال نمیتوانیم بگذریم؛ آن هم شیرینی دست پخت خانم خانه، با کلی عشق و شور و هیجان. یکی از شیرینیهای ایرانی خوشمزه که طرفداران زیادی دارد شیرینی نارگیلی است که بیدرد سر است و ۲۰ دقیقهای حاضر میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
-
آبلیمو: یک قاشق مرباخوری
-
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
-
پودر قند: ۱۶۰ گرم
-
پودر نارگیل: ۱۲۰ گرم
-
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
-
وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
طرز پخت شیرینی نارگیلی در مایکروویو سولاردام الجی
نخست دستگاه را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم مینماییم. (پیش گرمایش Pr-H)
سفیدههای تخم مرغ را با همزن به صورت دورانی میزنیم تا سفت شود.
پودر قند را کم کم به سفیده اضافه میکنیم و خوب میزنیم تا مخلوط شود.
پودر نارگیل، وانیل و آبلیمو را هم به مواد بالا اضافه میکنیم با چنگال هم میزنیم.
آرد را هم به آرامی اضافه کرده و هم میزنیم.
سینی فلزی دستگاه را با کاغذ روغنی میپوشانیم و با قاشق مرباخوری از مایه برداشته و با فاصله در سینی قرار میدهیم.
پس از شنیدن صدای بوق پایان زمان پیش گرمایش، سینی را در دستگاه قرار داده و مایکروویو را روی ۱۲-۸ دقیقه تنظیم میکنیم (در این مرحله دستگاه خودکار روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد قرار دارد)، تا شیرینیها خود را ببندد.
بعد از اتمام این زمان، حداقل تا ۵ دقیقه ظرف را از مایکروویو بیرون نمیآوریم.