باشگاه روی خوش زندگی
کد : 2732-197      تاریخ انتشار : ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۲ شهريور تعداد بازدید : 567
بستنی ها دیگر آب نمی شوند!
دانشمندان در دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند با کشف نوعی پروتئین طبیعی و البته اضافه کردن آن به بستنی ، ماندگاری این خوردنی محبوب و خوشمزه را چند برابر می کنند.

یکی از لذت های فصل تابستان ، نوش جان کردن بستنی هایی خنکی است که اگر نبودند بدون شک این داغ ترین فصل سال خیلی سخت تر از اینها می گذشت.

با این حال یک مشکلی دائمی درباره بستنی به خصوص در گرما آب شدن آن است که کم دردسر ساز نیست!
اگرچه پیشرفت علم در آستانه حل این مشکل برآمده است.
در همین راستا دانشمندان در دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند با کشف نوعی پروتئین طبیعی و البته اضافه کردن آن به بستنی ، ماندگاری این خوردنی محبوب و خوشمزه را چند برابر می کنند.
از قرار معلوم این پروتئین ، هوا ، چربی و رطوبت را می گیرد و بنابراین باعث ماندگاری هر چه بیشتر بستنی خواهد شد. دانشمندان مدعی شده اند اضافه کردن این پروتئین به بستنی تغییری در طعم آن ایجاد نخواهد کرد.