باشگاه روی خوش زندگی
کد : 2732-571      تاریخ انتشار : ۱۳۹۴ پنج شنبه ۷ آبان تعداد بازدید : 1083
هنگام پخت برنج چند تکه پوست پرتقال به آن اضافه کنید
چند تکه پوست پرتقال می‌تواند طعم برنج پخته شده‌ی روزانه‌تان را عوض کند.

راه‌های مختلفی مثل افزودن زعفران برای طعم دار کردن برنج ساده وجود دارد.

 اما یک روش ساده برای داشتن طعم جدید برنج بدون افزایش کالری آن، افزودن چند تکه پوست پرتقال به قابلمه برنج در زمان جوشیدن است. بهتر است لایه‌های سفید بین پوست و میو‌ه پرتقال برای جلوگیری از تلخی جدا شوند و بعد از آن روغن و نمک افزوده شوند تا هر دو مزه برنج و پرتقال حفظ شوند.

نتیجه حاصل غذایی با طعم تیز و معطر و ارزان است. 

منبع: lifehacker