۱۳۹۷ سه شنبه ۲۲ خرداد  | دنیای امروز از چه راه هایی شما را تنها تر می کند؟
احساس تنهایی فقط به این معنی نیست که احساس غمگین بودن یا تنها بودن بکنید. احساس تنهایی ، حس دردناک جدا افتادگی و عدم ارتباط با حهان اطراف است که اثرات مخربی روی سلامت جسمی و روح و روانی شما خواهد داشت.
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۰ خرداد  | تجربه ی نزدیک به مرگ چه حسی دارد؟
انسان همواره درباره ی دنیای پس از مرگ و وقایع بعد از آن کنجکاو بوده و حقیقت آن است که این موضوع گاهی ذهن همه ی ما را به خود مشغول می کند. از طرفی، تا به حال هیچ کسی از آن دنیا بازنگشته تا درباره ی چگونگی آن توضیح دهد. اما موارد نادری از تجربه نزدیک به مرگ وجود دارد که برای معدود افرادی مثل بیماران اغمایی به هوش آمده رخ داده است. این افراد طی این تجربه، حالات عجیبی را تجربه کرده اند که در اغلب موارد اشتراکاتی میان آن ها وجود داشته است.
۱۳۹۷ شنبه ۱۲ خرداد  | واکسن HPV نجات‌بخش هزاران زن در سراسر جهان
واکسن HPV سلاحی مجهز برای از بین بردن ویروس پاپیلومای انسانی است که به اختصار اچ‌پی‌وی نامیده می‌شود.
۱۳۹۷ يکشنبه ۶ خرداد  | تأثیر فقر و وضع نامناسب مالی بر آناتومی مغز انسان
وضعیت اجتماعی و اقتصادی روی ساختار مغز فرد تأثیر می‌گذارد. پژوهشگران پیوندی بین سطح معیشت و ساختار مغز پیدا کرده‌اند.
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۳ ارديبهشت  | مغز ما حتی پس از مرگ نیز کار می کند ولی چگونه؟
همه می دانیم که مغز مهم ترین و پیچیده ترین ارگان بدن است و هنوز رازهای زیادی در مورد این ارگان خارق العاده وجود دارد که کشف نشده اند. بدین ترتیب پزشکان و محققان هر روزه چیزهای جدید و باورنکردنی در مورد ویژگی ها و توانایی های مغز کشف می کنند. اما آیا تابحال با خود فکر کرده اید که پس از مرگ چه بر سر مغزتان می آید؟
۱۳۹۷ شنبه ۸ ارديبهشت  | مغز انسان یک کلید حذف دارد و اینگونه می توان از آن استفاده کرد!
در علم عصب شناسی گفته می شود هرچه از یک مدار عصبی بیشتر استفاده شود آن مدار قدرتمندتر خواهد شد. به همین دلیل است که می گویند هرچه در کاری تمرین بیشتری داشته باشید، مهارت بیشتری در آن کسب خواهید کرد.
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ بهمن  | 8 خصلتی که وجهه بدی از شما در ذهن دیگران می سازند
ما انسان ها گاهی با رفتارهای ناخودآگاه خود باعث می شویم تا دیگران از اطرافمان پراکنده شوند. بعضا متوجه نیستیم که برخی حرف ها، رفتارها، فعالیت ها و حتی نگاه هایمان می تواند تا چه اندازه برای مخاطب ناخوشایند باشد!
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ بهمن  | با این راهکارها انسانی شاد و موفق بشوید
خنده بر هر درد بی درمان دواست! این شعار نیست، کلیشه نیست، واقعیت زندگی است. هنگامی که حس افسردگی دارید، هیچ چیز نمی تواند حالتان را خوب کند، دنیا تاریک و روابط بیهوده به نظر می رسند، بهترین راهکار برای خارج شدن از این کسالت روانی، شاد بودن است. وقتی شاد باشید، ذهن و مغزتان بهتر کار می کند. در نتیجه، موفق تر هم خواهید بود.
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۰ دي  | ساخت ابر انسان با کمک ژن درمانی
یکی از محققین سابق ناسا ظاهرا قصد دارد «به انسان کمک کند تا ژن های خود را دستکاری کند» و از این طریق نسل تازه ای از ابرانسان ها را ایجاد کند.
۱۳۹۶ شنبه ۹ دي  | آیا می‌توان روند پیری را کنترل کرد؟
فرآیند پیری بخشی از روند طبیعت است که ناتوانی بدن را به دنبال دارد و اکنون محققان سعی در کنترل آن دارند.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ دي  | عملکرد مغز انسان پس از مردن چگونه است؟
عملکرد مغز انسان پس از مردن و دلیل علمی تجربه نزدیک به مرگ (NDE) که یکی از پدیده‌های رمزآلود جهان بوده، موضوع تحقیق جدید دانشمندان است و نتایج به دست آمده شگفت‌انگیزند.
۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر  | واقعیات جالب در مورد بدن انسان که دانستن آن ها ضروری است
معمولاً انسان ها باورهایی دارند که به سختی آن ها را تغییر خواهند داد. اغلب این باورها از دوران کودکی در ما نهادینه شده و بدون تفکر یا حتی کوچکترین شکی به آن ها باور کامل داریم. این مسایل بیشتر از هر چیز دیگری به بحث های سنتی و دینی جامعه مربوط می شود. اما گاهی چیزهایی در مورد بدنمان به ما گفته شده که امروزه علم آن ها را رد می کند.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر  | تغییر در رفتار و حرکات انسان با ایمپلنت‌های مغزی
آژانس تحقیقات دفاعی پیشرفته ارتش آمریکا برای نخستین بار در حال آزمایش یک ایمپلنت مغزی را روی انسان است که می‌تواند رفتار و حرکات یک فرد را تغییر دهد.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر  | استفاده از دستگاه توهم زا برای مطالعه ذهن انسان
ذهن یا خودآگاهی مهم‌ترین کیفیت انسانی محسوب می‌شود. تاکنون مطالعات زیادی برای مشخص کردن مکان فیزیکی ذهن و نحوه عملکرد آن انجام گرفته است.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر  | افزایش توان حافظه انسان با ایمپلنت مغزی برای نخستین بار ممکن می‌شود
دانشمندان برای نخستین یک ایمپلنت مغزی طراحی کرده‌اند که باعث افزایش حافظه‌ی مغز می‌شود و عملکرد آن‌ را تا 25 درصد بهبود می‌بخشد.
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان  | تأثیر انسان بر سیاره زمین از چه زمانی شروع شده است؟
ما از زمانی که بر کره‌ی زمین تأثیر گذاشته‌ایم، آغازگر دوره‌ی ژئولوژیکی جدیدی بوده‌ایم. اما این دوره از چه هنگام آغاز شده است؟
ارسال پرسش جدید