۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان  | تأثیر انسان بر سیاره زمین از چه زمانی شروع شده است؟
ما از زمانی که بر کره‌ی زمین تأثیر گذاشته‌ایم، آغازگر دوره‌ی ژئولوژیکی جدیدی بوده‌ایم. اما این دوره از چه هنگام آغاز شده است؟
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۶ شهريور  | انتخاب طبیعی در عصر حاضر نیز دائما بر انسان‌ها تأثیر می‌گذارد
پژوهشی جدید نشان می‌دهد که انتخاب طبیعی، امروزه نیز در مسیر تکامل بشر تأثیر می‌گذارد و عملکرد آن در قیاس با گذشته، بیشتر شده است.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۲ بهمن  | با افرادی آشنا شوید که شانس برای آن‌ها معنای دیگری دارد
حوادث و بلایا به طور قاعده برای افراد کمی رخ می‌دهد(وگرنه گونه انسان اصلا پدید نمی‌آمد!)، اما گاهی شانش رخ دادن آن‌ها به قدری پایین است که وقتی با اشخاصی آشنا می‌شویم که برای آن‌ها چنین اتقاق‌هایی رخ داده است تعجب می‌کنیم. 
۱۳۹۵ پنج شنبه ۶ آبان  | با چه معیارهایی انسان‌ها عاشق هم می‌شوند؟
فرآیند عاشق شدن بسیار پیچیده است. روانشناسان تحقیقات زیادی را برای یافتن اینکه دقیقا انسان‌ها چگونه عاشق هم می‌شوند انجام داده‌اند. مطلب حاضر برآیندی از بعضی تحقیقات صورت گرفته است.
۱۳۹۵ شنبه ۱۷ مهر  | شاید 115 سال حداکثر عمر انسان‌ها باشد
یک بررسی آماری بر نرخ مرگ و میر در جهان این نظریه را مطرح می‌کند که شاید بشر هیچگاه نتواند به عمر بیش از 115 سال برسد.
۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ شهريور  | آیا انسان‌های نوآور دارای ویژگی‌های شخصیتی خاصی هستند؟
افراد نوآور ، دارای ویژگی هایی هستد که می توان آنها را با درجات متفاوت، در تمام افراد جامعه پیاده کرد . نوآوری، در اثر رخوت و کم کاری، راکد و کسل می گردد؛ ولی هیچ گاه از بین نمی رود. بنابراین، باید سعی شود این ویژگی‌ها پرورش داده شوند تا نوآوری، دچار رکود نشود.سؤالی که ذهن بسیاری را درگیر می کند این است که مشخصه‌های نوآورترین انسان ها کدام اند و چگونه می توان این ویژگی ها را در افراد تشخیص داد.
۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ مرداد  | همکاری ال‌جی در پروژه هوش مصنوعی "پپر"
شرکت LG CNS برای پِپِر، روبات انسان‌نمای ساخته شده توسط شرکت Softbank Robotics ژاپن، کیت توسعه نرم‌افزاری (SDK) تولید می‌کند. شرکت خدمات آی.تی ال‌جی با همکاری شرکت Softbank Robotics کیت توسعه نرم‌افزاری پپر (Pepper) را به اندروید استودیو ارائه کرد. هر دو شرکت این SDK را برای اولین بار در کنفرانس برنامه‌نویسان گوگل، Google I/O، که ماه مه در سانفرانسیسکو برگزار شد، معرفی کردند.
۱۳۹۵ شنبه ۵ تير  | رابطه پیشرفت تکنولوژی و کاهش IQ انسان‌ها
فناوری‌های همراه و اینترنت در تمامی جوانب زندگی امروزی ما ریشه دوانده‌اند و شاید نسل جدید حتی نتوانند چند دقیقه دوری از فناوری‌هایی مانند تلفن‌های همراه هوشمند و اینترنت را باور کنند. بااین‌حال این وابستگی بسیار شدید به فناوری موجب چه چیزی خواهد شد؛ آیا این وابستگی می‌تواند هوش ما را کاهش بدهد یا خیر؟
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۵ خرداد  | شکل هندسی DNA در تعیین خصوصیات انسان‌ها موثر است
برپایه برخی فرضیات مطرح شده از سوی پزشکان، تنها اطلاعات رمزگذاری شده درون DNA نیستند که خصوصیات انسان را تعریف می کنند و در مقابل شیوه تا شدن DNA نیز که مشخص می کند کدام ژن ها بیشتر در بدن مان خود را نشان دهند، هم در این مساله موثر است.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۰ خرداد  | آیا کنفرانس سری دانشگاه هاروارد آغاز فرآیند ساخت انسان‌های مصنوعی است؟
حدود سه هفته‌ی گذشته در دانشگاه هاروارد، تعداد زیادی از دانشمندان این دانشگاه با جمع دیگری از حاضران، جلسه‌ای را برگزار کرده‌اند که همانطور که احتمالا حدس می‌زنید، این جلسه پیرامون تحقیقات بر روی تولید انسان و ساخت ژن‌های زنده‌ی بدن انسان‌ها به‌صورت مصنوعی بوده است؛ اما خب چنین جلساتی و کنفرانس‌هایی سالانه در تعداد زیادی از دانشگاه‌های جهان برگزار می‌شود و هزاران نفر هم در آن شرکت می‌کنند، پس چرا جلسه‌ی برگزار شده در دانشگاه هاروارد این چنین سر و صدا به پا کرده است؟
۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۰ خرداد  | دیگر مکان بکری در کره زمین وجود ندارد
ما انسان‌ها تاثیرات زیادی روی محیط پیرامون خود گذاشته‌ایم. به تازگی محققان اعلام کرده‌اند که دیگر نقطه‌ای روی زمین باقی نمانده که از تاثیرات انسان‌ها در امان بوده باشد. به عبارت دیگر حالا دیگر یافتن یک نقطه بکر یک توهم است.
ارسال پرسش جدید