۱۳۹۷ يکشنبه ۲۰ خرداد  | تجربه ی نزدیک به مرگ چه حسی دارد؟
انسان همواره درباره ی دنیای پس از مرگ و وقایع بعد از آن کنجکاو بوده و حقیقت آن است که این موضوع گاهی ذهن همه ی ما را به خود مشغول می کند. از طرفی، تا به حال هیچ کسی از آن دنیا بازنگشته تا درباره ی چگونگی آن توضیح دهد. اما موارد نادری از تجربه نزدیک به مرگ وجود دارد که برای معدود افرادی مثل بیماران اغمایی به هوش آمده رخ داده است. این افراد طی این تجربه، حالات عجیبی را تجربه کرده اند که در اغلب موارد اشتراکاتی میان آن ها وجود داشته است.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ دي  | عملکرد مغز انسان پس از مردن چگونه است؟
عملکرد مغز انسان پس از مردن و دلیل علمی تجربه نزدیک به مرگ (NDE) که یکی از پدیده‌های رمزآلود جهان بوده، موضوع تحقیق جدید دانشمندان است و نتایج به دست آمده شگفت‌انگیزند.
۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر  | واقعیات جالب در مورد بدن انسان که دانستن آن ها ضروری است
معمولاً انسان ها باورهایی دارند که به سختی آن ها را تغییر خواهند داد. اغلب این باورها از دوران کودکی در ما نهادینه شده و بدون تفکر یا حتی کوچکترین شکی به آن ها باور کامل داریم. این مسایل بیشتر از هر چیز دیگری به بحث های سنتی و دینی جامعه مربوط می شود. اما گاهی چیزهایی در مورد بدنمان به ما گفته شده که امروزه علم آن ها را رد می کند.
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير  | واقعیت هایی درباره ی بدن انسان که احتمالا از آن ها بی خبر بوده اید
بدن انسان یک کل به غایت پیچیده است که هنوز هم تمام رازهای آن بر ما عیان نگشته است. امروزه با پیشرفت علوم زیستی هر روز حقایقی از بدن مان برای مان آشکار می شود. در این مطلب به 12 مورد واقعیت های علمی درباره ی بدن انسان اشاره خواهیم کرد که تا چند سال پیش هیچ کس از آن ها اطلاع نداشت.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن  | آیا روی هم انداختن پاها عادت درستی است؟
روی هم انداختن پاها یکی از عادات همیشگی بسیاری است؛ بیشتر آدم ها متوجه آن هنگام نشستن نمی‌شوند. وقتی به نشستن به شکلی که یک زانو زانوی دیگر را قطع می کند عادت می کنید و آن را راحت می یابید، شاید از این مطلب آگاه نباشید که این مدل نشستن ممکن است به سلامتی فیزیکی شما آسیب برساند. 
۱۳۹۵ شنبه ۱۱ دي  | خواب بد شبانه چه عللی دارد؟
7 تا 8 ساعت زمان توصیه شده برای خواب مناسب در شبانه روز است.  در این نوشته به بررسی علل احتمالی خواب بد شبانه می‌پردازیم.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۸ آبان  | بدن ما آیا می‌تواند بی‌خواب بماند؟
هر انسان بالغی باید حداقل 6 ساعت خواب شبانگاهی داشته باشد و این مقدار با خواب نیمروزی هم نمی‌تواند جبران شود.
۱۳۹۵ شنبه ۸ آبان  | چرا بازوها در خواب بی‌حس می‌شود؟
حتما برای شما هم رخ داده است گاهی از خواب بیدار می‌شوید و متوجه می‌شود نمی‌توانید بازوی‌تان را تکان دهید و این پدیده می‌تواند موجب ترس و وحشت شما شود. اما واقعا جای نگرانی وجود ندارد.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۳ تير  | افزایش امیدواری به کشف داروی ضد پیری
اخیرا مشخص گردیده که ترکیبی به نام نیکوتین امید مونو نوکلئوتید (NMN) می تواند فرایند پیری را کند کرده و طول عمر موش ها را بالا ببرد و حال دانشمندان تلاش دارند مشخص نمایند آیا ترکیب یاد شده، اثری مشابه روی انسان خواهد داشت یا خیر.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۷ خرداد  | 9 تمرین برای رشد قدرت مغز
تا پیش از این دانشمندان بر این عقیده بودند که رشد مغز بعد از چند سال در انسان متوقف می‌شود. با این حال تحقیقات جدید نشان می‌دهند که در تمامی مراحل حیات فرد، مغز توانایی تشکیل شبکه‌های عصبی و ایجاد نورون‌ها را داست. با ما همراه باشید تا با 9 راهکار در جهت افزایش قدرت مغز آشنا شوید.
۱۳۹۵ شنبه ۲۱ فروردين  | قلب انسان چگونه کار میکند؟
همه می دانند که قلب یک عضو حیاتی است و هیچ کس بدون آن قادر به زندگی نیست. با این حال، وقتی به سراغ آن می روید، متوجه می شوید که قلب فقط یک پمپ است؛ یک عضو مهم و پیچیده، اما همچنان فقط یک پمپ.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۷ فروردين  | چهارده افسانه درباره خوابیدن
خوابیدن موضوعی حیاتی در زندگی است که برخی از مردم با آن مشکل دارند و نمی‌توانند به خوبی بخوابند. به همین دلیل روش‌هایی به آن‌ها توصیه می‌شود و همین موضوع باعث شده که افسانه‌هایی نیز در این خصوص به وجود آید. در این مقاله به افسانه‌های مربوط به خوابیدن خواهیم پرداخت که البته همه‌ی آن‌ها نیز مربوط به مشکل بی‌خوابی نیستند.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۸ بهمن  | هفت فایده خواب کافی
خواب از نیازهای لاینفک زیستی بشر است که به هیچ شکلی قابل حذف نیست. حتی سیستم‌های دیجیتال و رایانه‌ها نیز حالتی به نام حالت "sleep" یا خواب دارند. پس انسان که دارای هوشمندانه‌ترین سیستم کائنات است، نیازش به این موضوع پررنگ‌تر است. در ادامه با ما همراه باشید تا از راز و رمزهای این پدیده زیستی بیشتر مطلع شوید.
ارسال پرسش جدید