۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان  | اولین ژن درمانی برای بیماری‌های ارثی را FDA آزمایش می کند
امروزه با پیشرفت فناوری حتی امکان درمان بیماری‌های موروثی مثل نابینایی مادرزادی هم فراهم شده است. سازمان غذا و داروی آمریکا به تست اولین ژن درمانی اختلال موروثی خواهد پرداخت.
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد  | با رعایت این موارد مراقب چشم های تان باشید
وابستگی زندگی روزانه مان به چشم های مان انکار ناپذیر است. از صبح تا شب به واسطه ی قدرت بینایی و روشنی چشم ها است که می توانیم عملکرد مناسب داشته باشیم. حال که تا این حد چشم های مان با ارزشند باید قدر شان را با مراقبت مستمر از آن ها بدانیم.
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۵ آبان  | ماشین‌ها چگونه می‌بینند؟
زمانی که قرار باشد کامپیوتر کمک انسان‌ها در صنعت و زندگی روزمره شوند، باید ابزاری شبیه‌ حس‌های بشری داشته باشند. مثلا ببیند. اما کامپیوتر چگونه می‌تواند ببیند؟ 
۱۳۹۵ دوشنبه ۵ مهر  | شایع‌ترین باورهای نادرست درباره چشم و سلامت آن
باورهای درست و غلط در تمام زمینه‌ها وجود دارند؛ حرف‌هایی ظاهرا علمی که در اغلب موارد معلوم نیست برای نخستین بار از زبان کدام دانشمند شنیده شده‌اند! از نظر دانش پزشکی، این باورها در بسیاری از موارد، نه‌تنها کمکی به بیمار نمی‌کنند و نه‌تنها باعث دورشدن آنان از راهکارهای مناسب درمانی می‌شوند بلکه حتی می‌توانند خطراتی جدی هم برای سلامت او ایجاد کنند. چشم نیز از این شایعات در امان نمانده است. شایعاتی به شدت رایج که احتمالا شما نیز به آنها باور دارید.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۳۱ شهريور  | با سبک زندگی مدرن،مشکل ضعف بینایی در آینده‌ای نزدیک فراگیر خواهد شد
حتمالا شما نیز با مشاهده تغییر سبک زندگی مردم جهان و وابستگی شدید آنها به گوشی‌های هوشمند و تلویزیون و کامپیوتر و ... به این فکر افتاده‌اید که بینایی انسان‌ها در سال‌های آینده ضعیف خواهد شد. تحقیقات صورت گرفته در این زمینه حدس شما را تایید می‌کند اما این همه ماجرا نیست. نتیجه تحقیقات جدید نشان می دهد نیمی از مردم جهان تا سال 2050 به عارضه نزدیک بینی دچار می شوند و این در حالی است که خسارات مالی و جانی ناشی از آن بسیا فراتر از تصور ما خواهد بود.
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ شهريور  | قدرت بینایی فوق‌العاده حیوانات در تاریکی
حیوانات در بسیار زمینه‌ها پیشرفته‌تر از انسان‌‌ها هستند، یکی از این موارد توانایی دید در شب و تاریکی است. ما انسان‌ها خود را برترین گونه‌ی جانداران می‌پنداریم، وجود عقل، توانایی تحلیل و قدرت استدلال و بسیاری دیگر ما را از سایر موجودات زنده‌ی دیگری که تا به امروز شناخته‌ایم متمایز می‌کند. اما به راستی انسان در زمینه‌ی فیزیولوژی به گونه‌های دیگر جانوری برتری دارد؟ به عنوان مثال آیا ما قادر به دیدن اجسام در تاریکی یا شب هستیم؟ قطعا با چشم غیر مسلح جواب این پرسش منفی است.
ارسال پرسش جدید