۱۳۹۶ شنبه ۲۳ دي  | متالنز؛ انقلابی در صنعت عکاسی
دانشمندان دانشگاه هاروارد موفق به ساخت یک نوع متالنز شدند که قادر است تمام طیف نور مرئی را متمرکز کند.
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي  | دولت و مجلس پیگیر آزادی دانشجویان
دست‌کم 90 دانشجو از دانشگاه‌های مختلف ایران همچنان در بازداشت به ‌سر می‌برند و تلاش‌ها برای آزادی آنها ادامه دارد.
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي  | بوروکراسی چه زمانی مفید واقع می شود؟
آیا می‌توان برای مشکلات متداول بوروکراسی نظیر اتلاف انرژی کارمندان، راه‌حلی یافت؟ تحقیقات دانشگاه هاروارد به این سؤال پاسخ می‌دهد.
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۲ دي  | آینده شغلی مبهم و نبود درآمد علت فرار مغزها
رییس دانشگاه علم و صنعت از افزایش درخواست دانشجویان برای تحصیل در خارج از کشور خبر داد.
۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور  | خانم جوانی که دانشگاه هاروارد او را انیشتین بعدی نامیده است
هم‌ردیف نوابغی همچون استفان هاوکینگ و آلبرت انیشتین بودن چیزی نیست که هر روز برای مردم عادی روی دهد. بنابراین باید گفت که خانم سابرینا گونزالس پاسترسکی، یکی از معروف‌ ترین فیزیکدانان ایالات متحده آمریکا، پدیده ای بدیع و نابغه ای جوان است که توانسته در سن 23 سالگی عنوان «انیشتین بعدی» را از آن خود کند.
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير  | تنبل‌ ترین کشورها از دیدگاه دانشگاه استنفورد
محققان دانشگاه استنفورد با بررسی داده‌های 700 هزار نفر از 46 کشور، میزان فعال بودن افراد مناطق مختلف جهان را مشخص کردند.
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير  | یوتیوب رفع فیلتر می‌شود؟
ممکن است رفع فیلتر سرویس‌هایی مانند YouTube و Blogspot که در فضای دانشگاهی موضوعیت دارند، در مراحل بعدی به کل کشور تعمیم پیدا کند.
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۴ اسفند  | دلایل اشتباه برای رفتن به دانشگاه
در کشور تعداد بسیار زیادی فارغ تحصیل دانشگاه وجود دارد که بازار کار مهیای پذیرایی از آنان نیست.
۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي  | 12 شهر مهم دانشگاهی آمریکا را بشناسید
ایالات متحده آمریکا مهد بزرگترین دانشگاه‌های جهان است. بسیاری از سراسر جهان این کشور را برای گذراندن تحصیلات دانشگاهی انتخاب می‌کنند. در ادامه مطاب 12 شهر برتر دانشگاهی این کشور را به شما معرفی خواهیم کرد.
۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ آذر  | ‫ال‌جی؛ حامی ششمین دوره از مسابقات بین المللی رباتیک AUTCup 2016
دانشگاه صنعتی امیرکبیر ششمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک جام دانشگاه صنعتی امیرکبیر (AUTCup 2016) را با همکاری فدراسیون جهانی رباتیک فیرا (FIRA) و حمایت ال‌جی از 11 تا 15 آذر ماه 1395 برگزار کرد.
۱۳۹۵ دوشنبه ۳ آبان  | هوش مصنوعی ترسناک دانشگاه MIT
فیلم‌های علمی تخیلی سرنوشت ترسناکی را از آینده بشر و هوش مصنوعی نشان می‌دهد. حالا محققان دانشگاه MIT توانسته‌اند هوش مصنوعی دلهره‌آوری را بسازند.
۱۳۹۵ دوشنبه ۱ شهريور  | نوبل ادبیات کودک برای استاد ادبیات دانشگاه پکن
کائو ونزوآن، نویسنده چینی ادبیات کودکان جایزه هانس کریستین اندرسن یا «جایزه نوبل ادبیات کودک» را در مراسمی که بیستم آگوست در شهر آکلند نیوزیلند برگزار شد، دریافت کرد. ونزوآن نخستین نویسنده چینی است که به فهرست نهایی نامزدان این جایزه راه پیدا کرد و توانست خود را برگزیده آن معرفی کند.
۱۳۹۵ يکشنبه ۳۱ مرداد  | تشخیص افسردگی کاربران اینستاگرام با نرم‌افزار محققان دانشگاه هاروارد
با بالا گرفتن تب عکاسی سلفی در سال‌های اخیر، شبکه‌ی اجتماعی اینستاگرام به محبوبیت فوق‌العاده‌ای در بین کاربران رسیده است. محققان به تازگی برنامه‌ای توسعه داده‌اند که می‌تواند با استفاده از هوش مصنوعی، حتی بهتر از یک پزشک، افسردگی شما را تنها از روی عکس‌های اینستاگرامتان تشخیص دهد!
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ مرداد  | چرا تافل؟ ؛ توضیحی مبسوط درباره آزمون TOEFL IBT
یکی از مدارک معتبر برای تعیین سطح زبان انگلیسی متقاضیان تحصیل در دانشگاه های انگلیسی زبان سراسر دنیا، مدرک تافل است که چند سالی از برگزاری این آزمون به صورت اینترنتی می گذرد. در این گفتار نگاهی داریم به الزامات و شرایط موفقیت در آزمون تافل ای بی تی. با ما همراه باشید.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۰ مرداد  | محققان «دانشگاه ییل»: کتاب‌خوانی باعث افزایش طول عمر می‌شود
نتایج یک تحقیق نشان داده که مطالعه کتاب به افزایش عمر کمک می‌کند. این تحقیق که بر روی بیش از 3500 نفر انجام شده، نشان می‌دهد کتاب‌ خواندن باعث افزایش طول عمر انسان‌ها می‌شود. این بررسی‌ها نشان داد کتاب خواندن به عنوان راهی برای تحمل شرایط زندگی، نه تنها باعث افزایش طول عمر می‌شود، بلکه آن‌هایی که روزی 30 دقیقه مطالعه می‌کنند بیش از افرادی که اصلا اهل کتاب خواندن نیستند عمر می‌کنند.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۰ خرداد  | آیا کنفرانس سری دانشگاه هاروارد آغاز فرآیند ساخت انسان‌های مصنوعی است؟
حدود سه هفته‌ی گذشته در دانشگاه هاروارد، تعداد زیادی از دانشمندان این دانشگاه با جمع دیگری از حاضران، جلسه‌ای را برگزار کرده‌اند که همانطور که احتمالا حدس می‌زنید، این جلسه پیرامون تحقیقات بر روی تولید انسان و ساخت ژن‌های زنده‌ی بدن انسان‌ها به‌صورت مصنوعی بوده است؛ اما خب چنین جلساتی و کنفرانس‌هایی سالانه در تعداد زیادی از دانشگاه‌های جهان برگزار می‌شود و هزاران نفر هم در آن شرکت می‌کنند، پس چرا جلسه‌ی برگزار شده در دانشگاه هاروارد این چنین سر و صدا به پا کرده است؟
ارسال پرسش جدید