۱۳۹۷ يکشنبه ۶ خرداد  | تأثیر فقر و وضع نامناسب مالی بر آناتومی مغز انسان
وضعیت اجتماعی و اقتصادی روی ساختار مغز فرد تأثیر می‌گذارد. پژوهشگران پیوندی بین سطح معیشت و ساختار مغز پیدا کرده‌اند.
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۳ ارديبهشت  | مغز ما حتی پس از مرگ نیز کار می کند ولی چگونه؟
همه می دانیم که مغز مهم ترین و پیچیده ترین ارگان بدن است و هنوز رازهای زیادی در مورد این ارگان خارق العاده وجود دارد که کشف نشده اند. بدین ترتیب پزشکان و محققان هر روزه چیزهای جدید و باورنکردنی در مورد ویژگی ها و توانایی های مغز کشف می کنند. اما آیا تابحال با خود فکر کرده اید که پس از مرگ چه بر سر مغزتان می آید؟
۱۳۹۷ شنبه ۸ ارديبهشت  | مغز انسان یک کلید حذف دارد و اینگونه می توان از آن استفاده کرد!
در علم عصب شناسی گفته می شود هرچه از یک مدار عصبی بیشتر استفاده شود آن مدار قدرتمندتر خواهد شد. به همین دلیل است که می گویند هرچه در کاری تمرین بیشتری داشته باشید، مهارت بیشتری در آن کسب خواهید کرد.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ دي  | عملکرد مغز انسان پس از مردن چگونه است؟
عملکرد مغز انسان پس از مردن و دلیل علمی تجربه نزدیک به مرگ (NDE) که یکی از پدیده‌های رمزآلود جهان بوده، موضوع تحقیق جدید دانشمندان است و نتایج به دست آمده شگفت‌انگیزند.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر  | تغییر در رفتار و حرکات انسان با ایمپلنت‌های مغزی
آژانس تحقیقات دفاعی پیشرفته ارتش آمریکا برای نخستین بار در حال آزمایش یک ایمپلنت مغزی را روی انسان است که می‌تواند رفتار و حرکات یک فرد را تغییر دهد.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر  | افزایش توان حافظه انسان با ایمپلنت مغزی برای نخستین بار ممکن می‌شود
دانشمندان برای نخستین یک ایمپلنت مغزی طراحی کرده‌اند که باعث افزایش حافظه‌ی مغز می‌شود و عملکرد آن‌ را تا 25 درصد بهبود می‌بخشد.
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان  | تحقیقات نشان می دهد که بعد از مرگ، مغز می فهمد که شما مرده اید!
آیا تابحال با خود فکر کرده اید که پس از مرگ چه اتفاقی برای شما رخ می دهد؟
۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير  | مغز و کامپیوتر؛ تشبیهی درست یا نادرست؟
دانشمندان علوم مغزی و روانشناسان هرچقدر هم تلاش کنند، هیچگاه نمی توانند نسخه ای از سمفونی پنجم بتهوون یا کلمات، عکس ها، قواعد گرامری و محرک های محیطی دیگر را در مغز انسان بیابند. هرچند، نمی توان گفت که مغز ما واقعا خالی است، در واقع، اغلب آنچه تصور می کنیم در مغز وجود ندارد و جالب آنکه خاطره ها هم یکی از این موارد هستند.
۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد  | حقایق جالب درباره ی مغز انسان
توانایی و قدرت مغز انسان بر هیچ کس پوشیده نیست. در این ارگان کوچک بدن چنان شگفتی هایی اتفاق می افتد که عده ای تخصص شان فقط تحقیق و آزمایش درباره ی این بخش بدن است و به لطف آن ها امروزه چیزهای بسیاری از مغز انسان می دانیم.
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ شهريور  | هر کسی کو دور ماند از اصل خویش
وقتی دانشجویان دانشگاه‌های درجه یک ایران تحصیلات‌شان تمام می‌شود، غالبا بهترین‌های‌شان ایران را ترک می‌کنند و فقط تعداد اندکی اینجا می‌مانند. چند دهه‌ای است از این واقعه تعبیر به «فرار مغزها» می‌کنیم و معمولا ناراحتیم از اینکه چرا باید این سرمایه‌های ملی سال‌ها از امکان تحصیل رایگان استفاده کنند و درست زمانی که به ثمر می‌نشینند کشورهای دیگر از وجودشان بهره‌مند شوند و حتی بازدهی آنها در آنجا بیشتر است.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۷ خرداد  | 9 تمرین برای رشد قدرت مغز
تا پیش از این دانشمندان بر این عقیده بودند که رشد مغز بعد از چند سال در انسان متوقف می‌شود. با این حال تحقیقات جدید نشان می‌دهند که در تمامی مراحل حیات فرد، مغز توانایی تشکیل شبکه‌های عصبی و ایجاد نورون‌ها را داست. با ما همراه باشید تا با 9 راهکار در جهت افزایش قدرت مغز آشنا شوید.
۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ ارديبهشت  | انسان می‌تواند خاطرات خود را عمدا از یاد ببرد
گروهی از محققان آمریکایی طی پژوهش‌های خود در زمینه‌ی بررسی اسکن فعالیت‌های مغزی، اعلام کرده‌اند که انسان قادر به فراموش کردن عمدی خاطرات خود است.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۷ فروردين  | چهارده افسانه درباره خوابیدن
خوابیدن موضوعی حیاتی در زندگی است که برخی از مردم با آن مشکل دارند و نمی‌توانند به خوبی بخوابند. به همین دلیل روش‌هایی به آن‌ها توصیه می‌شود و همین موضوع باعث شده که افسانه‌هایی نیز در این خصوص به وجود آید. در این مقاله به افسانه‌های مربوط به خوابیدن خواهیم پرداخت که البته همه‌ی آن‌ها نیز مربوط به مشکل بی‌خوابی نیستند.
۱۳۹۴ دوشنبه ۵ بهمن  | مغز انسان می تواند کل اینترنت را در خود جای دهد
دانسته های خود در مورد مغز را فراموش نمایید چراکه برپایه مطالعه ای که اخیرا انجام شده است ظرفیت ذهن انسان 10 برابر بیشتر از چیزی است که پیشتر تصور می شد.
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۵ دي  | مغز کسانی که اعتیاد به بازی‌های کامپیوتری دارند حالت خاص دارد
اخیرا تحقیقاتی صورت گرفته است که نشان می‌دهد ارتباطات عصبی در مغز افراد معتاد به بازی‌های ویدیویی با ارتباطات عصبی در مغز یک فرد عادی تفاوت دارد. این تفاوت، معایب و مزایایی دارد که در ادامه به تشریح آنها می‌پردازیم.
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ آبان  | چرا گاهی واژه‌ای نوک زبانمان گیر می‌کنند؟
یکی از ناامیدکننده‌ترین لحظات زندگی احتمالا زمانی است که واژه‌ای به اصطلاح "نوک زبانمان گیر می‌کند" و اسم فلان بازیگر یا بهمان لغت را نمی‌توانیم به خاطر آوریم. این اتفاق حداقل یکبار در هفته برای بیشتر ما رخ می‌دهد. اما چرا؟
ارسال پرسش جدید