۱۳۹۷ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت  | عادات روزانه ای که عمر ما را کوتاه می کند
اینکه چه زمانی غذا می خوریم یا چطور فیلم تماشا می کنیم و بسیاری از دیگر عاداتی که با سلامتی ما مرتبط هستند در ظاهر بی ضرر به نظر می رسند، اما در حقیقت می توانند باعث کوتاه شدن عمر ما شوند.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۳ آذر  | پیشرفت های علم که در سال های آینده شاهد خواهیم بود
در سال های اخیر پیشرفت های زیادی در زمینه های مختلف علمی صورت گرفته که فواید بسیاری داشته و زندگی برای انسان ها را به مقدار زیادی آسان تر کرده است. اما درست زمانی که فکر می کنید همه چیز کشف شده و دیگر چیزی برای کشف باقی نمانده، کمپانی های بزرگ و دانشمندان به ایده ها و پروژه های بزرگ و جاه طلبانه تری می رسند. برخی در فکر تسخیر فضا و برخی دیگر به دنبال راهی برای درمان میلیون ها نفر انسان و یا جلوگیری از بیماری های همه گیر هستند.
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان  | تحقیقات نشان می دهد که بعد از مرگ، مغز می فهمد که شما مرده اید!
آیا تابحال با خود فکر کرده اید که پس از مرگ چه اتفاقی برای شما رخ می دهد؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر  | زنان یا مردان؛کدام یک جراحان بهتری هستند؟!
اگر قبل از انجام جراحی این انتخاب را داشتید که بین یک جراح زن یا مرد یکی را انتخاب کنید چه می کردید؟ آیا اصلاً جنسیت جراح برای شما اهمیت دارد؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر  | جایزه نوبل پزشکی چرا و به چه کسانی رسید
جایزه نوبل پزشکی یا فیزیولوژی سال 2017 به سه دانشمند آمریکایی رسید که سازوکارهای مولکولی کنترل‌کننده ریتم‌های شبانه‌روزی بدن یا به‌عبارت‌دیگر ساعت درونی بدن را کشف کردند.
۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير  | ۵ راهکار خانگی و 2 راهکار پزشکی برای رفع لک های تیره پوست
بسیار طبیعی است که با افزایش سن، میزان لک های پوست خصوصا در ناحیه صورت بیشتر شود. برخی از افراد مخصوصا خانم ها حساسیت بیشتری به این موضوع دارند.
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد  | پزشکی که می تواند درد بیمارانش را حس کند
بعضی وقت ها ممکن است برای ابراز همدردی مان با دیگران به آن ها بگوییم دردت را کاملا حس می کنم با وجود این که این امر حقیقت ندارد و کسی نمی تواند درد کسی را حس کند. البته درباره ی مورد عجیب دکتر جوئل سالیناس قضیه متفاوت است.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن  | آکادمی ملی علوم آمریکا دستورالعمل استفاده از روش های اصلاح ژن را ارائه کرد
اصلاح ژنتیکی جدیدترین دستاورد دنیای پزشکی و علوم زیستی برای درمان بیماری های بدون علاجی است که پیش از این امکان درمان آن وجود نداشت. اما این فناوری چندان هم بدون خطر نیست و مسایل احلاقی زیادی را طرح کرده است.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۷ بهمن  | صبح ها به دیدن روان درمانگر بروید
احتمالا شما در بعضی ساعات روز قابلیت بیشتری برای یادگیری چیزهای جدید دارید. اگر برای سلامت روان تان نیاز دارید نزد روانکاو یا مشاور بروید در پربارترین ساعات روز نزد دکتر یا روان درمانگر بروید.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۹ دي  | بین سرما و گسترش آنفلانزا چه ارتباطی وجود دارد؟
در فصل آنفلانزا قرار داریم. طبق برآورد نهادهای درمانی و پزشکی‌ ممکن است آنفلانزای فعلی از سال‌های گذشته هم وخیم‌تر باشد.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۴ دي  | ایمپلنتی که قرار است از ایدز پیشگیری کند
تاکنون درمانی قطعی برای بیماری ایدز به ثبت نرسیده است و به نظر می رسد که در حال حاضر پیشگیری بهترین راه برای مقابله با آن است. تکنیک جدیدی با بهره گیری از یک دوز مشخص دارو و در بازه های زمانی منظم توسعه پیدا کرده که می تواند خطر ابتلا به HIV را تا حد زیادی کاهش دهد.
۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي  | بررسی کارنامه امیدبخش ژن‌درمانی در سال 2016
در سال 2016 شاهد آن بودیم که بشر توانست بعد از سال‌ها کار تحقیقاتی ژن‌درمانی را به صورت محدود و البته با هزینه‌ها سرسام آور وارد مرحله درمان انسانی کند. این شاخه پیش‌رو علم امید‌های زیادی را در بیماران بیماری‌های صعب‌العلاج و مهلک پدید آورده است. 
۱۳۹۵ يکشنبه ۱۲ دي  | با 7 نقش منحصر به فرد خواب در سلامت مغز آشنا شوید
اینکه خواب نقش بسیار مهمی در سلامت بدن بازی می‌کند بدیهی است. در میان اعضاء بدن این مغز است که بیشترین نیاز را به خواب دارد. 
۱۳۹۵ دوشنبه ۶ دي  | دست مصنوعی دارپا در دست فرماندهان
لوک نام دست مصنوعی بیونیک دارپا است و این نام را از فیلم جنگ ستارگان گرفته  است. حالا پس از گذشت 8 سال از آغاز توسعه‌، آماده‌ی تولید انبوه شده است.
۱۳۹۵ دوشنبه ۲۲ آذر  | امید به درمان بیماری آلزایمر با استفاده از چراغ چشمک‌زن
چراغ های چشمک زن فقط برای زیبایی به کار نمی روند، بلکه اگر در فرکانس مشخصی عمل کنند، قادر به درمان بیماری آلزایمر نیز خواهند بود. گروهی از محققین، اثربخشی فلاشر LED با فرکانس 40 هرتز را برای درمان بیماری آلزایمر روی موش هایی که با دستکاری ژنتیکی به این عارضه دچار شده بودند، بررسی کردند.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر  | چالش مانکن در اتاق عمل!
صداي گريه نوزاد اتاق را پر كرده، پزشكان اما هيچ حركتي از خود نشان نمي‌دهند، فيلمبردار با حوصله و دقت از تيم پزشكي حاضر در اتاق عمل كه تبديل به مانكن‌هاي بي‌حركت شده‌اند، تصوير مي‌گيرد و ويديوي توليدي قرار است تا دقايقي ديگر با هشتگ #چالش_مانكن در شبكه‌هاي اجتماعي منتشر شود.
ارسال پرسش جدید