۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر  | مدل جدید جهان نیازی به وجود انرژی تاریک ندارد
انرژی تاریک همان عاملی است که تا به امروز گفته می‌شد باعث انبساط کیهان می‌شود؛ اما پژوهش‌های جدید در این نظریه شک و تردید ایجاد کرده‌اند.
۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور  | خانم جوانی که دانشگاه هاروارد او را انیشتین بعدی نامیده است
هم‌ردیف نوابغی همچون استفان هاوکینگ و آلبرت انیشتین بودن چیزی نیست که هر روز برای مردم عادی روی دهد. بنابراین باید گفت که خانم سابرینا گونزالس پاسترسکی، یکی از معروف‌ ترین فیزیکدانان ایالات متحده آمریکا، پدیده ای بدیع و نابغه ای جوان است که توانسته در سن 23 سالگی عنوان «انیشتین بعدی» را از آن خود کند.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۵ مرداد  | گرسنه خوابیدن چه عواقب فیزیکی ای در پی خواهد داشت؟
آنچه از پژوهش محققان درباره ی گرسنه خوابیدن بدست آمده، نشان می دهد که گرسنه خوابیدن نمی تواند تاثیرات چندان خوبی در وضعیت سلامت و وزن داشته باشد.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۲ تير  | انتقال یک ذره به فضا برای نخستین بار
تله پورت برای نخستین بار اتفاق افتاد. دانشمندان چینی توانستند برای اولین بار ذره ای را به فضا انتقال دهند.
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير  | کشف ذره‌ای جدید با جرمی بیشتر از پروتون
دانشمندان در سرن موفق به مشاهده‌ی مستقیم ذره‌ای جدید متشکل از دو کوارک سنگین شده‌اند که دارای جرم بیشتری از پروتون است.
۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد  | عکس‌هایی که باید آن‌ها را دوبار دید
گاهی حقه‌ای در عکسبرداری یا اتفاقی خاص در طبیعت سبب می‌شود از دیدن عکسی حیرت کنیم. اما جادویی در کار نیست چرا که تمامی آن‌ها طبق قوانین علم فیزیک اتفاقی عادی هستند.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد  | نقل قول هایی جالب از انیشتین
آلبرت اینشتین یکی از بزرگ‌ترین نوابغی بود که جهان به خود دیده است. اما او تنها یک فیزیک‌دان نبود. اینشتین یک فیلسوف هم بود که دید او نسبت به مسائل مختلف در نقل‌قول‌هایش بازتاب یافته است.
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن  | آیا ما در یک هلوگرام زندگی می کنیم؟
فیزیک دانان ادعا می کنند شواهدی کشف کرده اند که نشان می دهند جهان یک هلوگرام است. آن ها این عقیده را با اطلاعاتی درباره ی جهان اندازه گیری کرده اند. این اطلاعات از پس زمینه ی ریزموج کیهانی (پرتوهای باقی مانده از انفجار بزرگ) به دست آمده اند و به این نتیجه رسیدند که این نظریه به اندازه ی نظریه ی مقبول همه گان برای توضیح جهان، عقلانی به نظر می رسد.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۹ بهمن  | چرا نمی‌توانیم سرعت انبساط عالم را محاسبه کنیم؟
دانشمندان برای دانستن سن دقیق جهان نیاز دارند که سرعت دقیق انبساط کیهان را بدانند، به دلایلی که در ادامه مقاله خواهید خواند این عدد تا به امروز مقدار دقیقی پیدا نکرده است.
۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي  | خلاصه‌ای از مهمترین کشف‌های علمی در سال 2016
در سال گذشته میلادی علم با سرعت بالایی به رشد خود ادامه داد. دانشمندان زیادی در سراسر جهان با تلاش بی‌وقفه خود همه شاخه‌های دانش بشری را گسترش دادند.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۶ آذر  | دانشمند ایرانی- آمریکایی برنده جایزه سه میلیون دلاری شد
در مراسمی که به نام «اسکار علمی» از آن یاد می شود، بنیاد کشفیات عظیم (Breakthrough Foundation) بالغ بر 25 میلیون دلار را به فیزیکدانان، محققان علوم زیستی و ریاضیدانان اهدا کرد. کامران وفا فیزیک‌دان برجسته نظریه ریسمان یکی از برندگان جایزه سه میلیون دلاری حوزه فیزیک شد.
۱۳۹۵ سه شنبه ۹ آذر  | دانشمند ایرانی به مصاف انیشتین می‌رود
بعد از نسبیت انیشتین سال‌هاست که ثابت بودن سرعت نور اصلی پذیرفته شده برای فیزیک جدید است. دو دانشمند که یکی از آن‌ها هم ایرانی است قصد دارند این رکن فیزیک را دچار خلل کنند. 
۱۳۹۵ چهارشنبه ۳ آذر  | نگاهی به زندگی آنگلا مرکل، دانشمند فیزیکی که صدراعظم شد
اگر آنگلا مرکل موفق شود دوباره از پارلمان رای اعتماد بگیرد امسال یازدهمین سالی که او در مقام صدراعظم جمهوری فدرال آلمان فعالیت می‌کند. او لقب قدرتمندترین زن جهان را به همراه خود دارد و دانشمند فیزیک نیز هست.  
۱۳۹۵ شنبه ۱۵ آبان  | ساخت بزرگترین تلسکوپ جهان به پایان رسید
بالاخره انتظارها به پایان رسید و ساخت تلسکوپی که قرار است رازهای جهان هستی را افشا کند تمام شد. تلسکوپ جیمز وب در سال 2018 به فضا فرستاده خواهد شد.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۴ مهر  | تبیین علمی برای سخت‌ریزی سس کچاپ از بطری
اگر به سس کچاپ علاقه دارید حتما کشمکش تلاش برای بیرون آوردن سس کچاپ از بطری را باید پشت سر بگذارید، بخصوص اگر بطری آن شیشه‌ای باشد. اگر همیشه برای شما این سوال پیش می‌آید که چرا باید برای این چاشنی سرسخت خود را به زحمت بیاندازید، در جوابتان باید گفت که کچاپ سیالی غیرنیوتونی است.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۴ مهر  | سه دانشمند بریتانیایی،‌ برنده نوبل فیزیک 2016 شدند
آکادمی سلطنتی علوم سوئد در استکهلم سوئد صد و دهمین مراسم نوبل فیزیک را برگزار کرد. در این مراسم باشکوه برندگان جایزه نوبل فیزیک 2016 اعلام شدند و سه دانشمند بریتانیایی بطور مشترک این افتخار را کسب کردند و جایزه‌ی نوبل فیزیک 2016 به مبلغ 8 میلیون کرون به صورت مشترک به هر سه آنها رسید.
ارسال پرسش جدید