۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان  | بیوگرافی آلن تورینگ، پدر هوش مصنوعی و علوم کامپیوتر مدرن
آلن تورینگ، نامی شناخته شده در دنیای کامپیوتر است. تورینگ را به خاطر فعالیت‌های تحقیقاتی در خلال جنگ جهانی دوم، پدر هوش مصنوعی نامیده‌اند.
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان  | ال‌جی V30 به عنوان هنر سینِتیک: واقعی یا کامپیوتری؟
مایکل مورفی هنرمند مشهور و تحسین‌شده‌ای است که به جدیدترین پرچمدار ال‌جی از زاویه دید متفاوتی نگاه کرده.
۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير  | مغز و کامپیوتر؛ تشبیهی درست یا نادرست؟
دانشمندان علوم مغزی و روانشناسان هرچقدر هم تلاش کنند، هیچگاه نمی توانند نسخه ای از سمفونی پنجم بتهوون یا کلمات، عکس ها، قواعد گرامری و محرک های محیطی دیگر را در مغز انسان بیابند. هرچند، نمی توان گفت که مغز ما واقعا خالی است، در واقع، اغلب آنچه تصور می کنیم در مغز وجود ندارد و جالب آنکه خاطره ها هم یکی از این موارد هستند.
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۸ فروردين  | چقدر ممکن است که زندگی ما شبیه سازی کامپیوتری باشد؟
آیا در جهانی شبیه‌سازی‌ شده زندگی می‌کنیم؟ دنیای ما واقعی است یا ما تنها زاییده‌ی فکر تمدنی برتر هستیم؟ برخی دانشمندان معتقدند که بسیار محتمل است که دنیای ما شبیه سازی ای باشد که ذهنی برتر آن را ساخته است.
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۶ بهمن  | 10 پیشنهاد برای سریعتر شدن کامپیوترهای ویندوزی
هر چه قدر از کامپیوتر‌تان بیشتر استفاده کرده باشید تجربه کاربری کندتری از آن خواهید داشت. در ادامه 10 راه‌حل برای سریع‌تر شدن سیستم‌های ویندوزی شما را بررسی خواهیم کرد. البته پیش از خریدن یک دستگاه نو!
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۹ بهمن  | مانیتورهای منحنی UltraWide ال‌جی؛ مخصوص شیفتگان بازی‌های کامپیوتری
ال‌جی مانیتورهای منحنی UltraWide جدیدش را با نسبت تصویر 21:9 در نمایشگاه CES 2017 به نمایش درآورد. این مانیتورها که مخصوص بازی طراحی شده‌اند از امکانات کلاسیکی برخوردارند که مانیتورهای UltraWide ال‌جی با نسبت 21:9 به آنها مشهورند؛ امکاناتی نظیر میدان دید عریض، رنگ‌های زنده و قابلیت استفاده هر کدام.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۶ آذر  | با دیدن این 9 نشانه به احتمال هک شدن کامپیوتر شخصی‌تان فکر کنید
این روزها هکرها از روش‌های بسیار پیچیده برای نفوذ در ابزارهای الکترونیک استفاده می‌کنند که گاهی قوی‌ترین آنتی‌ویروس‌ها هم از پس شناسایی آن‌ها برنمی‌آیند. با این حال نشانه‌هایی وجود دارد که با دیدن آن‌ها احتمال هک شدن وسیله شما بیشتر می‌شود. 
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۵ آبان  | ماشین‌ها چگونه می‌بینند؟
زمانی که قرار باشد کامپیوتر کمک انسان‌ها در صنعت و زندگی روزمره شوند، باید ابزاری شبیه‌ حس‌های بشری داشته باشند. مثلا ببیند. اما کامپیوتر چگونه می‌تواند ببیند؟ 
۱۳۹۵ يکشنبه ۷ شهريور  | ساده‌ترین راهکارها برای افزایش سرعت کامپیوتر
خیلی‌ها از دیر بالا آمدن ویندوز گله دارند، بسیاری نیز از وقفه‌های ناگهانی و چند ثانیه‌ای لپ‌تاپ‌شان هنگام کار با آن کلافه می‌شوند. برخی از این اشکالات شاید به خاطر عدم تطابق نسخه ویندوز نصب شده بر روی سیستم شما باشد. اما گاهی اوقات این مشکلات را می‌توان با چند ترفند بسیار ساده برطرف کرد یا به مقدار زیادی کاهش داد. در این مقاله سعی داریم تا چند تکنیک ساده برای مقابله با کندی و توقف‌های ناگهانی سیستم‌های مبتنی بر ویندوز ارایه کنیم.
۱۳۹۵ شنبه ۶ شهريور  | ارگونومی کار با کامپیوتر و نشستن صحیح پشت میز
بسیاری از ما هر روز در ساعاتی طولانی پشت میز و کامپیوتر می‌نشینیم. دانستن این که چگونه باید پشت میز نشست می‌تواندتاثیر بسیاری در کاهش خستگی و سالم ماندن ما داشته باشد. نشستن طولانی مدت پشت میز کامپیوتر می‌تواند عوارض زیادی داشته باشد. اگر با وضعیتی صحیح پشت میز ننشینیم، با عوارضی چون دردِ پشت، زانو درد، گردن درد و سورن‌سوزن شدن دست‌ها و انگشتان روبرو خواهیم شد. در این‌جا شما را با چند نکته درباره حفظ ارگونومی صحیح و نشستن راحت درطول روز آشنا می‌کنیم.
۱۳۹۵ شنبه ۲ مرداد  | خطر شماره یک برای مشاغل در قرن 21 !
آیا شما از آن دسته افرادی هستید که ساعت‌ها مقابل صفحه‌نمایش کامپیوتر قرار داشته و پس از برخاستن از برابر آن دچار سردرد یا بدن‌درد شده و چشمانتان تار می‌بیند؟ آیا پس‌ازآنکه از جلوی کامپیوتر بلند می‌شوید احساس گردن درد دارید، در این صورت باید گفت که احتمالا شما دچار سندروم خیره شدن به کامپیوتر شده‌اید.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۵ تير  | با وجود کامپیوترها دیگر چه نیازی به ریاضی‌دانان است؟
به جرات می‌توان گفت که تصور دنیای امروز بدون وجود رایانه‌ها در کاربردهای مختلف غیرممکن است. یکی از حوزه‌های که رایانه‌ها و سوپرکامپیوترها نقش بسیار بزرگی را در آن به عهده گرفته‌اند، حل مسائل علمی، از جمله مسائل ریاضی است. در طول تاریخ می‌توان به وضوح دید که رایانه‌ها نقش بزرگی در حل مسائل ریاضی داشته‌اند، اما آیا رایانه‌ها می‌توانند بصورت کامل جای انسان را در حل مسائل ریاضی بگیرند یا خیر؟
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۵ دي  | مغز کسانی که اعتیاد به بازی‌های کامپیوتری دارند حالت خاص دارد
اخیرا تحقیقاتی صورت گرفته است که نشان می‌دهد ارتباطات عصبی در مغز افراد معتاد به بازی‌های ویدیویی با ارتباطات عصبی در مغز یک فرد عادی تفاوت دارد. این تفاوت، معایب و مزایایی دارد که در ادامه به تشریح آنها می‌پردازیم.
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۵ آبان  | کامپیوترهای مکانیکی نیوزلند برای محاسبه احتمالات اسب‌دوانی در 1913
یکی از اولین کامپیوتر ساخته شده به دست بشر برای مسابقات اسبدوانی در نیوزیلند بود.
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۵ آبان  | در ایستگاه بین‌المللی فضایی چه کامپیوترهایی وجود دارد؟
در ایستگاه فضایی بین‌المللی به جز لپ‌تاپ‌ها و بعضی سخت‌افزار‌های اضطراری مثل تهویه هوا سخت افزار دیگری وجود ندارد.
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۰ آبان  | مایکروسافت: ویندوز ۱۰ از ابتدای سال ۲۰۱۶ در کامپیوتر کاربران بارگذاری خواهد شد
مایکروسافت مصمم است حتما حداقل یک میلیارد کاربر از ویندوز 10 استفاده کنند. برای رسیدن به این هدف از سال 2016 ویندوز 10به صورت خودکار در رایانه کاربران دانلود خواهد شد.
ارسال پرسش جدید